Cultura

Finalitza el cicle “Música a les ermites”

El passat diumenge de setembre va acabar el Cicle de Concerts d’Estiu “Música a les Ermites de Benissa” 2009, un cicle organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa que ha pretés impulsar, d’una banda, el coneixement i la posada en valor de les ermites que Benissa té al nostre terme municipal (un total de 7) i d’altra banda, ampliar la programació musical del nostre municipi. Cal destacar la gran afluència de gent en els tres concerts, en concret, en l’últim es van desbordar les previsions i més de 150 persones, entre les quals es trobava l’alcalde Juan Bautista Rosselló i el regidor de cultura Xavi Tro que van acomiadar aquest cicle de concerts fins l’any que ve. Amb un públic entregat, el duet Dolce Divas durant hora i mitjà ens va regalar un programa farcit d’obres de Haendel, Mozart, Puccini o Schubert entre d’altres. Un duet que va comptar també amb la col·laboració del músic i compositor benisser Javier Santacreu en la interpretació d’algunes peces.

La programació d’aquest cicle ha constat d’un concert al mes durant els mesos d’estiu, cadascun d’ells a una ermita diferent, a càrrec de:

Diumenge 19 de juliol
Ermita de Santa Anna
Cor de Cambra Sottovoce

Diumenge 30 d’agost
Ermita de Sant Jaume
Concert de clavicèmbal a càrrec d’Ignasi Jordà

Diumenge 13 de setembre
Ermita de la Fustera
Duet Dolce Divas: Kirsty Orr (piano), Claire Post (soprano i flauta)

Cal recordar que la direcció artística del cicle ha estat a càrrec de Javier Santacreu, qui ha destacat la gran qualitat i la trajectòria dels músics participants. Per la seua banda, Xavi Tro, Regidor de Cultura, ha agraït els músics participants i a tot el públic assistent als concerts la participació en aquesta nova iniciativa que ha posat en marxa enguany la regidoria de cultura per a la qual desitja una llarga vida. L’any que ve acolliran aquest cicle les ermites de Pedramala, Lleus, Pinos i Benimarraig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?