Cultura

Benissa promociona les ermites amb la música

Mostrar l’encant de les ermites benisseres, fusionar l’arquitectura, els paisatges que les envolten i gaudir de la bona música, aquest és l’objectiu del cicle de concerts Música a les Ermites de Benissa.

Un any més es donaran a conèixer aquestes típiques edificacions gràcies a aquesta convocatòria de la Regidoria de Cultura del municipi i que tindrà lloc els diumenges 1 d’agost i 12 de setembre a les 20.30h.

Un total de set ermites i que enguany té com a protagonistes les situades a les partides rurals de Pedramala i Pinos com va indicar l’encarregat de l’àrea Xavi Tro en assegurar que “aquesta és una gran cita com es va demostrar en l’anterior edició amb la gran afluència de públic que va acudir a aquest cicle”.

La primera actuació arriba de la mà de Duet Dolce Divas que delectarà els assistents en l’ermita de Sant Vicent Ferrer de Pedramala que data del segle XVIII. Kirsty Orr al piano i la soprano i flautista Clarie Post oferiran obres de Haendel, Mozart o Shubert entre d’altres.

Música a les Ermites de Benissa es completarà al setembre amb Francesc Estévez director de l’OMA, Orquestra de la Marina Alta, i el seu concert de clavicèmbal amb peces de compositors espanyols i anglesos.

Dos dies i una oportunitat única per gaudir de la música en un marc incomparable.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?