Cultura

Concert de la Banda i la Bandeta Juvenil per Santa Cecília 2010

partitura
Novembre és el mes musical per excel·lència. Al concert d’aquesta nit de la Colla de Xirimiters, s’afegeixen els preparats per la Societat Lírica i Musical de Benissa, tant per la Banda com per la Bandeta Juvenil.

En el cas dels mes joves, demà per la vesprada, a les 19.00h, una bandeta totalment renovada ens oferirà un concert al Taller d’Ivars. Després d’uns quants anys, aquesta és una bandeta nova, on aquest concert representarà, per a la majoria de joves músics, la primera vegada que pugen davant d’un escenari i, sota la direcció de Javier Santacreu, ens interpreten unes obres. Motiu més per anar a veure’ls i recolzar el seu treball.

Per la nit tindrà lloc la tercera edició d’un acte que comença a ser tradicional, la Nit d’albaes. Organitzat també per la Societat Lírica i Musical, i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es recorrerà el poble, visitant les cases dels músics que entren enguany a la Banda, i diumenge pel matí serà l’arreplegada dels nous músics.

La setmana que ve serà el torn del concert de la Banda, també al Taller d’Ivars, però a les 20.30h. Amb un programa ben variat, format pel Concert per a clarinet de Rimsky-Korsakov, amb Pascui Ivars com a solista; Tres i no res, un passodoble de “joguet”, segons el seu autor Ximo Cano; la suite d’Edvard Grieg Peer Gynt; un poema simfònic de Joan Enric Canet anomenat Viento del pueblo i, finalment, l’obertura Egmont de Ludwig van Beethoven. Les activitats finalitzaran el proper diumenge 21, amb la cercavila d’arreplegada de les Cecilianes d’Honor, l’ofrena al Carrer Josep Bertomeu Tur i la missa en honor a Santa Cecília.

No vos perdeu aquesta setmana plena de música!

Imatge: “Sonata Músic”, de jrossol


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?