Cultura

La Banda de Benissa participa en el IV Certamen de marxes mores i cristianes d’Oliva

Dissabte que ve, dia 14 de febrer, tindrà lloc a Oliva el IV “Certamen de Marxes Mores i Cristianes Ciutat d’Oliva”, en què participarà la Societat Lírica i Musical de Benissa, juntament amb les Unions Musicals de Muro i Llosa de Ranes. L’acte se celebrarà a les 17.30 al poliesportiu municipal d’aquest poble.

En total s’interpretaran 3 obres, una d’elles obligada, concretament la marxa cristiana “Eleazar” de Rafael Mullor, obra encarregada a propòsit per a l’ocasió. L’ordre d’actuació i de les obres serà la següent: en primer lloc actuarà la Banda Unió Musical de Muro amb l’obra “Saxum”, una marxa cristiana de Rafael Mullor, i l’obra “Culibrí”, marxa mora de José R. Pascual Vilaplana; en segon lloc actuarà la Unió Musical de Llosa de Ranes, que interpretarà “Magentero d’Elx”, marxa mora de Rafael Mullor i “Alcoi, escata i destral”, marxa cristiana de Rafael Mullor. Finalment, la Societat Lírica i Musical de Benissa durà a escena la peça “Al·leluia”, marxa cristiana d’Amando Blanquer i “Moros de Bèrnia”, una marxa mora de Jaume F. Ripoll.

Des de la Societat Lírica i Musical de Benissa s’han contractat dos autobusos per a assistir al certamen. Els músics benissers assistiran amb molta il·lusió i moltes ganes i amb la seguretat de realitzar un bon paper. Els interessats a assistir a aquest esdeveniment cultural poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura (965731313) o amb els músics per a reservar una plaça. Els autobusos eixiran a les 15.00 del dissabte 14 de febrer des de davant de la residència d’ancians. L’hora de tornada serà cap a les 22.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?