General

S’incorporen cinc nous músics a la banda de la Societat Lírica i Musical

Diumenge passat, dia 23 de novembre, van finalitzar els actes organitzats per la Societat Lírica i Musical de Benissa amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa per a commemorar la Festivitat de Santa Cecília. Cal destacar els concerts de la Banda Juvenil de la Societat Lírica i Musical de Benissa dissabte passat 15 de novembre, el concert de l’Orquestra de la Marina Alta (OMA) del passat diumenge 16 de novembre sota la direcció de Francesc Esteve, així com el concert extraordinari de la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa d’aquest passat dissabte 22, sota la direcció del seu mestre Josep Cano i amb la intervenció del trombó Ximo Tur, com a solista convidat.

Els tres concerts es van celebrar al Centre d’Art Taller d’Ivars i van comptar amb una gran assistència de públic, arribant gairebé als 300 espectadors en l’últim. A més va tindre lloc l’homenatge als membres de la Junta Directiva, Manolo i Pascual que han format part de la mateixa durant més de 30 anys, així com del lliurament d’un fagotí a càrrec de l’entitat bancària Caixaltea.

Cal assenyalar també, a part de les tradicionals cercaviles de recollida dels nous músics i de les cecilianes, l’ofrena de flors al mestre Josep Bertomeu. L’edició de la festivitat de Santa Cecília d’enguany ha tingut com a novetat una nit “d’albaes” amb la Colla de Xirimiters “Els Bessons”.

Aquest any s’han incorporat a la Banda cinc nous músics: Miguel Ángel Ivars, Jaume Martínez, Adrià Miralles, Daniel Vallés i Rafa Serra les cecilianes han sigut Rosalia Ivars i Lourdes Herrero, mares de Joan i Mario, respectivament.

Per a finalitzar els actes, el diumenge 23 de novembre, va tindre lloc un menjar de germanor per a tots els membres de la Societat Lírica i Musical de Benissa, amb la participació del grup local Araomai i on el Regidor de Cultura, Xavi Tro, va aprofitar per a donar uns xicotets obsequis als cinc nous músics i a les dues cecilianes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?