Cultura

La Societat Lírica i Musical fa el tradicional concert en honor a Santa Cecília

Dissabte passat, 13 de setembre,la Societat Lírica i Musical de Benissa ens va oferir el tradicional Concert de Santa Cecília, concert que realitza la banda en honor a la patrona dels músics.

El concert estava format per obres de tots tipus. “L’ambaixador cristià”, una coneguda marxa cristiana, va obrir el concert. A pesar de no ser un gènere molt habitual en concerts d’aquest tipus, el fet dóna fe de la condició festera de la nostra localitat. A continuació, un Concert per a Timbals i Banda, amb Felip Cardona com a solista. El mateix Felip va interpretar després dos moviments d’una obra per a timbals.

En la segona part del concert, l’obertura “Ross Roy” va precedir a dos moviments de la suite “Els Planetes”, de Gustav Holst: “Mart, el Portador de la Guerra” i “Jupiter, el portador de la Jovialitat”, que van tancar el concert. Després, els músics van anar a sopar tots junts per celebrar l’èxit del concert.

Diumenge, en un passacarrer, la banda va recollir les Cecilianes d’Honor, i després de la Missa, i l’obligada “Foto Oficial”, van anar a dinar per finalitzar les celebracions d’enguany.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?