Cultura

Actes programats amb motiu de Santa Cecília

Aquest cap de setmana s’inicien els actes programats amb motiu de la Festivitat de Santa Cecília. La Societat Lírica i Musical de Benissa i la Colla de Xirimiters “Pere Bigot” oferiran concerts i altres activitats al llarg dels dies que s’acosten, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

Concretament, el divendres 13 de novembre, a les 20.30, al saló d’actes del Centre Cultural, tindrà lloc el primer dels concerts a càrrec de la Colla de Xirimiters “Pere Bigot” de Benissa. El mateix dia, a la Seu Universitària, el compositor Javier Santacreu impartirà la conferència “Música contemporània: paral·lelismes, tradició i motivacions personals”.

El dia següent, dissabte 14 de novembre, a les 19.00 al Taller d’Ivars, serà el torn dels músics més joves amb el concert de la Banda Juvenil de la Societat Lírica i Musical de Benissa, acte en què es lliuraran els obsequis als finalistes i al guanyador del cartell de Santa Cecília d’enguany. Per altra banda, a les 23.00h des de l’Escola de Música, està prevista la Nit d’Albades per part del grup Pas de Quatre, patrocinat per la Regidoria de Cultura.

El diumenge 15 pel matí, tindrà lloc la cercavila i replegada dels nous components de la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa.

I pel que fa al cap de setmana següent, el dissabte 21 de novembre, a les 20.30 al Taller d’Ivars, se celebrarà el concert extraordinari de Santa Cecília, per la Banda de Música de la Societat Lírica i Musical de Benissa.

Finalment, el diumenge 22 de novembre pel matí s’oferirà un dels actes més tradicionals com és el de la replegada de les Cecilianes del 2009, l’ofrena floral al Carrer Josep Bertomeu Tur i la Missa en honor a Santa Cecília.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?