Comunicat

Comunicat del grup municipal socialista de Benissa sobre la petició de rectificació del seu article

Manolo Juan
Manolo Juan

En relació amb l’escrit presentat pel Sr. Alcalde a la Junta de Govern Local el 22 de setembre sol·licitant “la rectificació immediata” de l’article “Comença un nou curs polític, com a portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Benissa, vull manifestar:

1. La nostra intenció en aquest article d’opinió mai va ser atacar la imatge de cap funcionari, ni és el nostre estil els atacs personals. Si que exercíem el nostre legítim dret a criticar actuacions del Sr. Alcalde i del partit que governa l’ajuntament de Benissa.

No es pretenia ofendre a ningú i si algú s’ha sentit ofès ho lamentem. Nosaltres no dubtem de la capacitat de la funcionària al·ludida en l’article. Qui parla d’idoneïtat i capacitació és el Sr. Alcalde en la petició de nomenament accidental per al lloc de Secretari General datada el 13 d’agost de 2015. El que no entenem és que el Sr. Alcalde haja tardat 16 anys, tots els que ha sigut alcalde, a adonar-se d’açò.

2. En tot cas, com no som partidaris de la judicialització de la vida política, encara que estiguem convençuts que l’opinió pública ens recolza davant qualsevol intent de coartar la llibertat d’expressió, no tenim inconvenient a rectificar les afirmacions que pogueren donar motiu a equívocs i malentesos:

– la frase “amor amb amor es paga”, donat que poguera considerar-se inadequada.
– la frase “capritx canviant”, donat que poguera considerar-se inadequada.

3. No obstant açò, ens reiterem en la postura del Grup Municipal Socialista electe per al present període quatrienal de Corporació Municipal, que la plaça de Secretària General de l’Ajuntament de Benissa, hauria de ser ocupada per personal funcionari amb habilitació nacional, que és la llera primària per a accedir al lloc. Evidentment existeix la possibilitat d’accedir al càrrec per la via del Decret 32/2013, de 8 de Febrer, del Consell, però com assenyala el propi article 50 del meritat text legal citat en l’escrit del Sr. Alcalde, aquest és un procediment subsidiari per al cas que no pogués proveir-se d’una altra forma la plaça. Per tant, entenem que el camí triat per a proveir la plaça hauria d’haver sigut la d’aconseguir que personal funcionari de la categoria del lloc de Secretaria General, amb habilitació nacional, hagués ocupat el càrrec.

Manuel Juan Giner. Portaveu del Grup Municipal Socialista de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?