Comunicat

Comunicat del grup CIBE-Bloc sobre l’augment d’inseguretat ciutadana

El grup municipal CIBE/BLOC vol manifestar al poble de Benissa la seua preocupació per l’increïble augment de vandalisme i inseguretat ciutadana que estem patint al nostre poble. Des del nostre grup li volem demanar al senyor alcalde que tracte este problema com un dels més importants que té actualment el nostre poble i que més alarma social està generant. Cal recordar que ja en el ple de maig i a instància d’un prec fet pel nostre grup on manifestavem la nostra preocupació pels greus problemes d’inseguretat ciutadana i en què sol·licitavem la celebració d’un ple extraordinari amb la compareixènça de la policia local i la guardia civil de Benissa per tractar este assumpte, cosa, a què l’alcalde és va negar, però on ens va respondre que tenia previst celebrar una comissió de seguiment amb la policia local, la guardia civil i els partits polítics de l’oposició, comissió que desgraciadament encara no ha convocat, tot i haver motius sobrats per plantar-li cara a este greu problema.

Per altra banda li demanem a l’alcalde que d’una volta per totes deixe la seua habitual prepotència i eixa manera tan dictatorial que té de governar sense voler escoltar a ningú i que solucione els problemes que té amb la policia local, que prenga les mesures que els va prometre, cal dotar-los de més recursos i efectius que permeten oferir el servei amb garanties i seguretat. No podem permetre que durant l’època estival on Benissa augmenta considerablement la seua població només tinguem un sol policia al torn de nit que com és natural no és pot moure de la sala de descans, cal remarcar que a Benissa només tenim actualment 25 agents, quantitat molt inferior als pobles del voltant, alguns amb un terme municipal molt més menut que el del nostre poble però amb molts més efectius policials. Com a mostra només cal recordar que als anys 80 quan la població de Benissa era molt inferior ja teniem 15 policies i ara com hem dit abans només 25 agents.

Per tot això li demanem al senyor alcalde que és pose les piles en este problema tan greu i pose solució immediatament, no pot deixar que els benissencs i benissenques visquem intranquils. Per començar que no es tornen a repetir a Benissa els lamentables actes vandàlics que cada cap de setmana hem de suportar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?