General

La I Setmana Preventiva Oncològica Marina Alta protagoniza el Mes de la Salut a Benissa

Cartell de la I Setmana Preventiva Oncològica Marina Alta
Cartell de la I Setmana Preventiva Oncològica Marina Alta

Cuidar-se és més fàcil al mes d’octubre. I és que la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa ha presentat el “Mes de la Salut”, un programa d’activitats encaminades a fomentar hàbits saludables i previndre certes malalties, dirigit a tota la ciutadania tant de Benissa com de la Marina Alta. Concretament, destaca la potent aposta duta a terme per l’Associació Espanyola contra el Càncer -AECC- Benissa, que durant la setmana del 16 al 20 presenta un calendari d’activitats amb un atractiu enfocament cap a la prevenció i el tractament del càncer.

Carol Ivars, regidora de Sanitat, va presentar la programació, amb activitats com l’Aquafit, diverses xerrades, tallers i una presentació del projecte d’ajuda contra els trastorns d’alimentació en adolescents.

Josep Lluís Armengol, president de l’AECC Benissa, va voler agrair “l’esplèndid grup humà” que realitzarà diferents ponències, xerrades, i activitats de caràcter pràctic com tallers de relaxació, de preparació de menjar saludable, d’introducció a l’esport com a tractament preventiu, o relacionat específicament amb el càncer de mama. La cloenda estarà a càrrec de Pablo Enríquez, President d’AECC Alacant, i oferirà “una major proximitat al fet que la malaltia és curable”, va avançar Armengol. “L’objectiu és que malalts i familiars coneguen els mitjans i en general el futur dels tractaments, amb tallers i ponències agradables i pràctiques, sense llenguatge massa tècnic, comprensible per a tothom”, va agregar el president d’AECC Benissa.

Totes les activitats són gratuïtes i es demana una inscripció prèvia cridant al 606454723 o escrivint un correu a aeccbenissa@gmail.com . Les places són limitades.

Miguel Ramón, coordinador de la piscina municipal, es va referir a les diverses activitats gratuïtes que s’oferiran des d’aquestes instal·lacions, com l’aquafit, un taller teòric i pràctic per a dirigir un o una mateixa entrenaments i zumba, el dia 28 d’octubre.

La donació de sang que es fa tots els mesos tindrà lloc el dijous 26 d’octubre al Centre Social Bèrnia, de 17.00h a 20.30h.

D’altra banda, algunes empreses col·laboraran en el mes de la salut, oferint promocions durant el mes d’octubre: Visioptica, Manuel Copeiro del Villar, Biomercat o la Ventana Natural de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?