Successos

Un piròman incendia dos vehicles i obliga a desallotjar dues cases a Benissa

Cotxe cremat (foto del flickr de mzec)
Cotxe cremat (foto del flickr de mzec)

Un acte vandàlic, presumptament protagonitzat per un menor, va obligar a desallotjar el divendres passat per la matinada dues cases d’una partida rural de Benissa. Tot sembla indicar que un jove piròman va ser el causant de l’incendi de dos vehicles estacionats en les parcel·les de dos casetes situades a la partida Bellita.

El foc als cotxes va causar una gran fumaguera que va entrar per les finestres de les dues casetes en les quals descansaven en eixe moment plàcidament els seus habitants. En una d’elles hi havia un matrimoni, mentre que en l’altra construcció vivien els tres membres d’una família. Després de donar-se la veu d’alarma, fins al lloc del sinistre van acudir agents de la Guàrdia Civil, la policia local de Benissa i els bombers.

Ràpida actuació

Gràcies a la ràpida intervenció dels efectius dels cossos de seguretat que van acudir fins la partida Bellita es va evitar que el que en un principi va començar com una malifeta al final es convertira en una tragèdia que podria haver causat danys personals.

Els cinc veïns de les dues casetes afectades que van ser desallotjats ràpidament del divendres a la matinada van poder tornar a les seues cases ja que en poc més d’una hora els bombers van extingir les flames dels vehicles.

Els agents de la Guàrdia Civil van localitzar el presumpte autor dels fets, que ha sigut internat en un centre de menors d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?