Successos

Un incendi de matinada calcina un magatzem i un bar i obliga a desallotjar 30 veïns

foc
foc

Un incendi declarat de matinada a Benissa va calcinar ahir un bar i un magatzem, obligant a desallotjar uns 30 veïns per la gran quantitat de fum que va generar, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil i municipals.

El succés va ocórrer cap a les 6.25h del diumenge quan, per raons desconegudes, va començar un foc en un soterrani del carrer Joan de Joanes, en l’eixida del municipi en direcció a Calp, les flames del qual es van estendre pel bar.

Encara que en un primer moment es va assenyalar que el sinistre va obligar a desallotjar a clients que es trobaven al local, posteriorment van aclarir que el bar estava tancat i les persones que van haver d’eixir al carrer eren veïns de l’immoble, que en la seua majoria estaven dormint.

Fum abundant

L’abundant fum que es va generar va obligar a desallotjar una desena d’habitatges amb uns 30 veïns, fins que va quedar sufocat. Per la seua banda, els bombers van acudir al lloc dels fets i van donar per extingit el sinistre cap a les 7.35 hores, més d’una hora després de declarar-se el foc, segons han assenyalat les mateixes fonts.

Les flames van afectar de forma rellevant aquest bar proper a l’edifici, La Plaçoleta, que va patir greus desperfectes. Quant a l’origen del sinistre, la Guàrdia Civil investiga el que ha ocorregut i els primers indicis apunten a un curtcircuit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?