Successos

Sufoquen un incendi de pinada i matolls a Benissa

Foc (foto del flickr de Pedro J. Pacheco)
Foc (foto del flickr de Pedro J. Pacheco)

Els bombers van sufocar ahir un xicotet incendi forestal al terme municipal de Benissa, que va ser controlat en només hora i mitja i que va calcinar una superfície de pinada i matolls encara per determinar, segons han informat fonts del Consorci Provincial i del Centre de Coordinació d’Emergències.

L’avís del sinistre es va rebre al telèfon d’emergències de la Generalitat a les 13.13h, advertint d’un foc a la zona de Pedramala, un paratge de pinada i matolls de Benissa.

Els bombers del consorci van donar per controlat el sinistre a les 13.40h, tot i que es van quedar algunsdotacions fins a donar-lo per extingit.

En aquesta actuació van participar una unitat de Comandament Prefectura i un vehicle forestal pesant des del parc de bombers a Dénia, i el cap de guàrdia provincial, a més de les brigades rurals d’emergència de Benissa i Parcent i l’autobomba de Castell de Castells, així com l’helicòpter Alpha II. Per la seua banda la Generalitat va mobilitzar un altre helicòpter i una brigada, segons han afegit les mateixes fonts.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?