Successos

Un incendi obliga a desallotjar una família

Una família de Benissa va ser desallotjada ahir del seu domicili com a conseqüència de l’incendi que es va declarar en l’interior de l’habitatge. Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del matí quan, segons van informar fonts del Parc de Bombers de la Marina Alta, la dona va encendre el foc de la xemeneia i va abandonar el saló per a pujar al pis superior. En tornar a l’habitació es percatà que el foc s’havia estès a un sofà i calava ràpidament en altres mobles de la casa. Altres fonts van assenyalar que el foc s’havia produït en encendre’s una cuina de llenya. Amb tot, l’incendi només va afectar la cuina i el menjador de l’habitatge.

Després de rebre la cridada d’emergència, fins l’habitatge, situat en el carrer Maset del nucli urbà de Benissa, es van traslladar efectius de la policia local que van evacuar a la família de la casa. Els agents van intentar sufocar l’incendi encara que van ser finalment els bombers del parc comarcal els que van acabar amb les flames.

Inhalació de fum

El propietari de l’habitatge va haver de ser atès per una unitat del SAMU a causa de la inhalació de fums que havia patit en iniciar-se l’incendi “en veure’s atrapat”, van contar els bombers. Així mateix, l’esposa i les dues filles del matrimoni també van haver de ser ateses amb símptomes de crisis d’ansietat que es van deure al nerviosisme de la situació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?