Successos

Un accident obliga a tallar un carril de la N-332 més de dues hores

Un carril de la carretera N-332 va romandre tallat al trànsit durant dues hores entre Benissa i Calp, a conseqüència d’un espectacular accident de trànsit que va tindre lloc al voltant de les 13.00.

Segons dades de la policia local de Benissa, el succés es va produir a l’altura de l’antic restaurant La Estancia, just en una recta on existeixen tres carrils i estan permesos els avançaments.

Aquestes fonts van informar que en el xoc es van veure implicats un camió i un taxi que anava en direcció cap a Benissa. Pel que sembla, els dos vehicles van col·lidir “frontalment a causa d’un avançament indegut, encara que la investigació que s’ha obert determinarà les causes exactes de l’accident”.

Fins al lloc dels fets es van personar una dotació del servei vital bàsic que en aquest moment es trobava a Benissa, una patrulla de la policia local i una unitat de la Guàrdia Civil de Trànsit.

La policia va indicar que no es van registrar ferits de gravetat, malgrat l’espectacularitat del xoc ja que el turisme va quedar totalment destrossat. Només el conductor del taxi va ser traslladat a l’hospital comarcal amb contusions de consideració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?