Successos

Dues joves resulten ferides greus després de patir un accident amb un quad

Dues joves van resultar greument ferides com a conseqüència de l’accident que van patir en caure el quad que conduïen per la carretera de Lleus a Benissa dissabte passat. Les xiques, d’uns 30 anys d’edat, participaven en una excursió promoguda per una empresa de Calp en què 8 persones viatjaven en cinc quads. En el camí de tornada i per causes encara desconegudes el vehicle de les dues joves se’n va eixir de la via i va caure a un barranc d’uns 20 metres de fondària.

Abans d’eixir-se’n el quad, la jove que anava darrere va botar i d’aquesta manera va evitar la caiguda al buit. No obstant això la seua companya va córrer pitjor sort. En veure l’accident, un dels excursionistes, G.S. veí de Calp, es va detindre immediatament i va baixar fins on es trobava la xica malferida per tal de donar-li els primers auxilis. Van arribar fins i tot a fer-li un massatge cardíac.

En helicòpter a La Fe

Després de l’arribada del servei d’emergència la jove va ser traslladada amb helicòpter a l’hospital La Fe de València donada la gravetat de les ferides després de passar per La Pedrera de Dénia. La xica segueix en estat crític encara que estable, segons fonts properes, com a conseqüència de les greus lesions internes patides. L’acompanyant, que va botar del quad abans de precipitar-se al buit, ja ha estat donada d’alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?