Successos

Un home mor a Benissa de dues punyalades després d’una discussió en un bar

Efectius de la Guàrdia Civil van detenir ahir a Benissa a un home de 44 anys d’edat i veí de Teulada que, presumptament, va causar en la matinada del diumenge la mort a altra persona després de propinar-li dues punyalades durant el transcurs, pel que sembla, d’una discussió a les portes d’un bar. Segons les primeres informacions, el mort va rebre dues punyalades quan va increpar als amos del local per expulsar de l’establiment a altre veí de la localitat que, suposadament, es trobava embriac. Un dels propietaris va ser el qual va realitzar la mortal agressió.

Els fets van ocórrer sobre les 0.30 hores del diumenge en els voltants d’un bar de la urbanització Altamira de Benissa. Es dóna la circumstància que la família, inclosa l’esposa de la víctima, van presenciar els fets mentre estaven sopant en la seva casa, que es troba davant del bar.

Per aquest motiu fossin fonts familiars les quals expliquessin ahir a aquest diari que l’agressor i l’altre propietari del local van expulsar «de dolentes maneres» al client, que va caure al sòl i va demanar ajuda a la víctima cridant-la pel seu nom degut al fet que es coneixien perquè eren veïns de la urbanització, mentre els dos amos s’absentaven. AL cap d’un moment van tornar i va anar en aquest instant quan la víctima els va increpar el seu comportament. Llavors va tenir lloc l’agressió.

La víctima, C. F. N., un home espanyol de 53 anys, veí de Benissa, va rebre dues ferides d’arma blanca, una en el abdomen i altra en el pit que, pel que sembla, va resultar mortal. Per la seva banda, el presumpte agressor, H. D. V., un ciutadà alemany de 44 anys veí de Teulada, va ser detingut poc després per agents de la Guàrdia Civil en el mateix lloc on es va produir l’homicidi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?