Successos

Troben el cadàver d’un home en avançat estat de descomposició

Ahir de matí la policia local de Benissa va trobar un home mort al seu propi domicili, situat a la Partida Benimarco, al qual no va poder identificar per l’avançat estat de descomposició en què es trobava.

Pel que sembla l’home d’uns 50 anys d’edat, que correspon a les inicials J.M., havia romàs en la seua casa mort durant almenys nou dies. El temps que havia estat mort va propiciar “un avançat estat de putrefacció”, segons van declarar fonts de la policia local del municipi. Segons van constatar fonts policials, la veu d’alarma la va donar el seu veí, que vivia a la mateixa casa però en compartiments separats, que va ser qui el va trobar mort al seu propi llit. A pesar que se li ha de realitzar l’autòpsia, pel que sembla les causes de la mort van ser d’origen natural, segons van declarar fonts municipals ahir a la vesprada. De fet, alguns dels veïns dels voltants, van assegurar ahir a aquest diari que “feia temps que tenia problemes de salut”. La casa en què vivia el mort no té propietari. Segons va advertir un veí, “l’immoble en què residia no pertany a ningú des de fa més de deu anys”. Segons va recordar el veí, la casa havia romàs a un home de Benimarco. Més tard la va vendre a uns estrangers que la van abandonar fa uns deu anys. Des de llavors la casa havia estat ocupada per diversos grups de gent fins que fa tres anys, l’home mort, va decidir ocupar-la. Des de llavors vivia allí.

El mort, natural de Benissa, era molt conegut a la partida de Benimarco. Alguns dels veïns el recorden com una persona amable i extrovertida i tenia molt bona relació amb tots els habitants del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?