Successos

Un treballador d’un supermercat mor aixafat per un ascensor

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 2 de juliol de 2002:

Un operari de 30 anys va morir ahir mentre treballava en un supermercat de Benissa (Marina Alta) en ser aixafat per un muntacàrregues. L’ascensor es va activar just quan el treballador eixia de la plataforma i el va atrapar de ple ocasionant-li la mort en l’acte, segons van informar fonts del sindicat CCOO.

Fonts del supermercat van assegurar, segons el sindicat, que el muntacàrregues va passar totes les revisions tècniques i es trobava en perfecte estat. No obstant això, CCOO va anunciar ahir que esperarà el resultat de les investigacions abans d’emprendre accions legals contra l’empresa.

L’accident es va produir passades les onze i quart del matí, en el supermercat Pepe La Sal, situat en la carretera que enllaça Moraira i Calp. L’operari es trobava en l’interior de l’ascensor i quan anava a eixir es va activar per circumstàncies que es desconeixen i va aixafar mig cos al treballador. La víctima va morir en l’acte, segons CCOO. Després de certificar-se la defunció, l’autoritat judicial va ordenar l’alçament del cadàver i el seu trasllat al tanatori on se li practicarà l’autòpsia.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?