Successos

Ningú s’explica perquè va succeir l’homicidi

La Guàrdia Civil d’Alacant continua investigant les causes del crim de Benissa, en què un veí de la urbanització Altamira, Carlos Fernández, de 53 anys, va perdre la vida en la matinada del diumenge a causa de les navallades assestades per l’amo del bar de la mateixa urbanització, HDV de 44 anys i d’origen alemany, que va ser detingut.

Fonts de la investigació van assenyalar referent a això que “no existeix gairebé cap dubte” sobre la mateixa, ja que existeixen diversos testimonis del crim, inclosa la família del mort. El detingut passarà avui a disposició judicial. Al tancament d’aquesta edició, els agents buscaven l’arma blanca amb què es va produir l’agressió. Aquesta, “podria trobar-se en una zona boscosa confrontant amb el lloc dels fets que està acordonada”, van afegir altres fonts.

Per la seua banda, la família segueix sense explicar-se l’ocorregut ja que, segons asseguren, no existia cap desavinença entre el propietari del bar i Carlos Fernández. Ahir, el seu germà i portaveu de la família, Ángel Fernández, va relatar que “Carlos va acudir a l’establiment després de la cridada d’auxili d’un veí al que l’agressor va tirar de l’establiment, llençant-lo contra el sòl”. “Carlos, Carlos ajuda’m”, va dir el veí que va veure el meu germà des del bar sopant amb tota la nostra família a casa. En aquest moment la víctima es va apropar en automòbil per a dur-se al veí i va increpar el comportament del propietari, instant en què presumptament aquest li assestà les punyalades, sense que, en principi, intervingués cap altra discussió, sempre segons el relat de la família.

Pel que sembla, i com veïns de la urbanització que eren, tant la víctima com l’agressor es coneixien des que, fa tres anys, la família es va instal·lar en la zona. La relació entre ambdós homes es va veure intensificada pel fet que la casa de l’assassinat es troba enfront del bar propietat del presumpte homicida,i perquè fa algun temps, tal com va assenyalar Ángel Fernández, “el meu germà li va encarregar uns treballs en la casa”.

No obstant, Ángel Fernández, si que va fer esment al caràcter agressiu del presumpte assassí i, encara que mai s’havia produït un altercat greu entre ells recorda com, en una ocasió, “l’amo del bar va entrar en la casa amb dolentes maneres i molt empipat perquè el fill xicotet de Carlos havia llançat un grapat de graveta contra el bar”. Davant aquesta actitud agressiva del presumpte assassí, que es va personar en el domicili “cridant a crits al meu germà”, la víctima es va disculpar pel xiquet, assegurant-li que el renyaria perquè no ho repetira. El germà del mort va afegir que “l’actitud de l’ara assassí del meu germà va ser desproporcionada, la qual cosa ja dóna una idea de la seua agressivitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?