Successos

La policia deté un supost implicat en el crim de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 30 de novembre de 2000:

Efectius de la policia judicial d’Alacant van detindre el dimarts passat un home resident a Benissa, com a presumpte implicat en la mort de la dona de nacionalitat alemanya, F.S., de 33 anys, que va ser trobada morta per son pare el dilluns i el cos de la qual presentava evidents signes de violència. Després dels primers interrogatoris realitzats en el cercle d’afins de la víctima, en què s’incloïa l’ara detingut, el sospitós va passar a disposició del jutge de guàrdia de Dénia.

Sobre el sumari roman decretat el secret. Fonts pròximes a la investigació asseguren que el cadàver de la dona presentava talls a la cara, forts cops i contusions per tot el cos. A més, es remena la possibilitat que haguera sigut violada.

En una primera apreciació tècnica, sembla que els cops podrien haver estat produïts per una maça de grans dimensions i 10 quilograms de pes. Aquest objecte es trobava en la casa en què vivia la víctima amb el seu germà, on es va trobar el cadàver, i on el diumenge passat per la nit s’havia celebrat una festa d’aniversari.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?