Successos

Tres joves detinguts per apallissar l’amo d’un bar de Benissa

DetingutLa Guàrdia Civil de Benissa ha detingut en les últimes hores tres ciutadans acusats d’apallissar l’amo d’un conegut bar del municipi. A més dels arrestats per l’agressió, que previsiblement passaran hui a disposició del jutge a Dénia, també podria estar implicat un menor d’edat, del que es farà càrrec la fiscalia competent.

Segons els testimoniatges recopilats, els fets van ocórrer el diumenge de matinada en ple centre històric. Eren aproximadament les cinc de la matinada quan el propietari del Cafè Tròpic i un familiar seu van anar a agafar begudes d’un magatzem que tenen al mateix carrer que el local hostaler, el carrer Pare Andrés Ivars.

Va ser en eixe moment quan un grup de joves, veïns de Benissa i originaris d’Europa de l’Est, els van abordar i van començar a discutir per causes que no han transcendit. La baralla va acabar a cops i va ser l’amo del local de copes qui es va endur la pitjor part. Segons han comentat fonts municipals, l’altre home, gendre de la víctima, va poder protegir-se en un cotxe aparcat pels voltants, mentre els agressors propinaven una brutal pallissa a l’hostaler fins que es va poder alertar la policia.

La contundència dels cops va ser tal que la víctima, de 58 anys, va ser traslladada de l’hospital comarcal a la Fe de València, on va romandre unes hores en observació mentre s’avaluava si els impactes rebuts al cap podien derivar en lesions de gravetat. Al final, el pacient va ser reconduït al centre hospitalari de Dénia, on encara es recupera d’una fractura de l’envà nasal i un despreniment de retina.

El succés ha commocionat els veïns de Benissa, que recentment han viscut les festes patronals. Precisament el dia dels fets es festejaven “les Anyades” i el local havia organitzat una festa durant tota la vesprada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?