Successos

La Guàrdia Civil rescata quatre senderistes a la serra de Bèrnia

La Font del Runar
La Font del Runar

Dissabte passat, 26 de juliol, a les 12 del matí, els agents de la Guàrdia Civil d’Altea van rebre l’avís que quatre senderistes s’havien perdut a la serra de Bèrnia per la zona del Forat. Portaven prou de temps perduts i les temperatures eren molt elevades. Així que quatre agents s’hi van dirigir en el vehicle oficial, fins a un lloc en el qual ja no hi havia accés amb cotxe, i en el qual van haver d’iniciar la marxa a peu per una senda.

Pel camí van trobar una font d’aigua potable i van decidir omplir algunes botelles per si quan trobaren els senderistes pogueren necessitar-les. Mentre tractaven de localitzar-los, una de les persones perdudes va poder compartir la seua geolocalització amb els agents, aconseguint per fi trobar-los, completament atordits i deshidratats. Eren dos homes i dues dones de mitjana edat.

Després d’hidratar-los i refrescar-los, van poder eixir pel seu propi peu, acompanyats de la Guàrdia Civil de tornada a la civilització, i arribar fins a les seues cases, afortunadament, tots sans i estalvis.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?