Successos

Rescaten dues dones perdudes a la serra de Bèrnia

Font del Fort de Bèrnia (foto del flickr de F.Prieto)
Font del Fort de Bèrnia (foto del flickr de F.Prieto)

Efectius de la Guàrdia Civil han rescatat dues dones, de nacionalitat anglesa, perdudes aquest dilluns a la serra de Bèrnia -situada al nord de la província d’Alacant-, i que no van poder baixar a poqueta nit, segons han informat a Europa Press fonts properes al cas.

Els fet han succeït cap a les 21.00 d’aquest dilluns, quan la dues dones van avisar que es trobaven perdudes al paratge del “Forat”, a la serra de Bèrnia, i que s’havia fet de nit, per la qual cosa no podien descendir.

Un grup del quarter de la Guàrdia Civil de Benissa (Alacant) i un grup de muntanya d’Ontinyent (València) van establir un campament base a la serra i van iniciar, a les 23.00h d’aquest dilluns, l’ascens per buscar les dones que s’havien perdut, ja que les condicions extremes de fred impedien que aquestes passaren la nit a la serra sense risc.

Cap a la 01.00 de la matinada d’aquest dimarts les patrulles van localitzar les dues dones, els van proporcionar material d’abric i les van portar fins el campament base on van romandre fins les 07.30h, moment en què va concloure el rescat. Les dues dones no estan ferides ni han hagut de ser ateses després de passar la nit a la muntanya, tal com han assenyalat les mateixes fonts.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari Qué!.es el 28 de desembre de 2010.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?