Política

Un bisbe lidera la llista provincial a Corts d’Units per Valéncia

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 18 de maig de 2007:

El candidat a les Corts per la circumscripció d’Alacant d’Units per Valéncia, Josep Miquel Roselló, celebrarà un míting aquest diumenge al seu poble natal, Benissa.

El candidat no és nou en la política ja que va iniciar la seua carrera en 1991 amb Unitat de Poble Valencià i va continuar com a fundador d’Esquerra Republicana de Catalunya al País Valencià. Però en 1993 abandona la seua militància per a centrar-se en els seus estudis i a la seua vocació pastoral.

Perquè Roselló és bisbe de l’Església Evangèlica Episcopal. En concret el més jove de l’ordre en ser consagrat en 2003 quan tenia 30 anys.

Després de cursar filosofia i teologia en Estats Units, en el seu currículum ressalta un màster en Divinitat pel Sant John College de Jackonville i actualment amplia els seus coneixements al Trinity College d’Indianàpolis.

Abans d’ingressar com a bisbe va ser director de l’Agència de Desenvolupament Integral d’Amèrica Llatina i ha fet una llarga tasca humanitària en 20 països, on ha ajudat a desenvolupar projectes socials i econòmics, a formar futurs líders nacionals i a obrir escoles.

Ara es presenta com a cap de llista per Alacant de la coalició electoral Units per Valéncia i ha sigut el redactor del programa electoral del partit. Unes idees que podran sentir-se el diumenge, a les 20.00, en l’antic bar Maracaibo de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?