Política

Reiniciem Benissa es diferencia en el debat presentant mesures per a un turisme de qualitat

Cotxes aparcats vora la carretera prop de Cala Baladrar

Durant el debat del passat diumenge, Juan Carlos Mut, l’alcaldable de Reiniciem Benissa, va proposar algunes de les mesures de l’agrupació d’electors i electores enfocades a la consecució d’un turisme sostenible i de qualitat. El cap de llista de Reiniciem es lamentava del fet que “les nostres cales estan massificades i moltes de les persones que les visiten compren en grans superfícies, deixant en el municipi les restes”.

Reiniciem Benissa proposa una actuació decidida a la costa amb tres punts fonamentals: crear pàrquings dissuasius connectats amb les cales mitjançant el Benibus, augmentar la freqüència d’aquest i estudiar la posada en marxa d’un sistema d’accés controlat als pàrquings vora mar, gratuït per a la gent de Benissa i de pagament per als visitants, implementant bonificacions per a aquells que consumisquen als establiments locals.

Aquesta aposta farà que les persones del poble puguen tornar a gaudir de les cales, reduint la contaminació i el perill que suposa que hi haja cotxes mal aparcats a la carretera. A més, amb aquestes mesures es generaran nous negocis i s’ingressaran diners per a invertir en neteja i preservació del paisatge.

Juan Carlos tancava la seua intervenció anunciant la voluntat de reprendre la Mostra Gastronòmica de Benissa, projecte que s’ha abandonat aquests últims anys. Per a Reiniciem Benissa el turisme gastronòmic és sinònim de qualitat, genera riquesa, promociona el producte local i és el millor ambaixador del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?