Política

La ciutadania dona la seua confiança a Juan Carlos Mut Ronda per a encapçalar la llista de Reiniciem Benissa

Els canditats a les primàries de Reiniciem Benissa
Els canditats a les primàries de Reiniciem Benissa

Vrajes Fornos l’acompanyarà en el segon lloc, Carmen Giner serà la tercera i Alessandro Ottolini i Adrián Martínez, quart i quint respectivament.

Cent noranta-nou persones han participat este dissabte de les terceres primàries de la història de Reiniciem Benissa. La plataforma ciutadana demanava dos tipus de vot, un per a avalar Juan Carlos Mut com a cap de llista i un altre per a ordenar per ordre de preferència a les quatre persones aspirant a ocupar els quatre llocs següents. En la primera de les votacions, Juan Carlos Mut ha obtingut un total de 191 vots a favor i 6 abstencions, obtenint d’esta forma l’aval necessari per a convertir-se en el cap de llista de la candidatura de Reiniciem en les pròximes eleccions locals del 28 de maig. Necessitava una majoria absoluta de vots a favor i el resultat ha sigut multitudinari a favor de la candidatura de l’actual regidor del col·lectiu municipalista. S’han registrat també dos vots nuls.

La segona part de la votació ha oferit l’ordre en el qual la resta d’aspirants figuraran en els següents quatre llocs de la llista electoral. Així, Vrajes Fornos Moncho, ha aconseguit un resultat del 29’2 % i ocuparà el segon lloc de la candidatura, mentre que Carmen Giner, amb un percentatge del 28’8 la seguirà en el número tres. Alessandro Ottolini i Adrián Martínez formaran part per primera vegada de la llista electoral de Reiniciem en els llocs quatre i cinc respectivament després d’aconseguir uns percentatges del 21’4 i 20’6.

Així, novament gràcies a la participació ciutadana, Reiniciem Benissa confirma els cinc primers llocs de la seua candidatura i en els mesos vinents continuarà treballant per a confirmar les quinze persones que completaran la llista electoral. La plataforma ciutadana agraeix a la ciutadania el suport donat al llarg de tota la jornada electoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?