Política

Noguera demana al PP que torne l’ajuntament al PSPV de Dénia

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 29 d’agost de 2008:

La precandidata a ocupar la secretaria general del PSPV Ana Noguera, va arrancar el dimecres la seua campanya a Benissa, per a recaptar suports en una trobada entre militants i simpatitzants.

L’acte va tindre com a escenari la Seu Universitària de la Marina. Segons Noguera, des del govern valencià que presideix Francisco Camps no s’està actuant en matèries que milloren la qualitat de vida dels ciutadans com l’educació, la sanitat o el benestar social.

No obstant això, Noguera va apuntar aquestes deficiències a nivell general de tot el territori valencià però no va concretar res en relació a la falta d’infraestructures i serveis a la comarca, segons van comentar els socialistes presents a l’acte.

De totes maneres, i com no podia ser d’altra manera, la candidata socialista va assegurar que el major problema que ha patit la comarca en els últims temps ha sigut, segons les seues paraules textuals, “el cop d’estat viscut a Dénia” amb la moció de censura que va apartar a la socialista Paqui Viciano de l’ajuntament.

Per a Noguera, el PP es va comprometre a dur el cas davant la Comissió Antitransfuguisme i a acatar la seua decisió. Un fet que no s’ha complert. Per aquest motiu, Noguera va qualificar els populars com a mentiders i manipuladors.

La cita amb els socialistes del sud de la comarca és la primera trobada que manté Ana Noguera des que va anunciar la seua intenció de presentar candidatura a la secretària general del PSPV dilluns passat en la seu del partit a Blanqueries.

Noguera ha apuntat que tornarà a la Marina Alta els pròxims dies. El més segur és que siga a Dénia, on la militància està dividida, però no va poder concretar la data, per motius d’agenda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?