Política

L’eternitzat debat entre els polítics

De la mateixa manera que afecta a la ciutadania també ho fa a la política. La discussió per la travessia de la N-332 al seu pas per Benissa és un tema de debat que apareix en gairebé tots els plens que celebra la corporació. De fet, en el del passat dimarts la discussió va tornar a prendre partit.

El grup popular va tornar a insistir en la inclusió del projecte de la desviació en els pressupostos generals de 2005. En la rèplica, el PSOE, mitjançant el seu portaveu Vicent Cabrera, va assenyalar que no es pot vincular únicament la perillositat de la travessia a la necessitat de la variant. D’aquesta manera, Cabrera critica que “només funcionen dos dels quatre semàfors que existeixen en el tram urbà”. Una decisió que el socialista vincula a que “ells conten que la Policia Local els ha dit que si s’engeguen tots es produeixen col·lapses”.

No obstant això, per al portaveu del PSOE a Benissa “la seguretat ha de prevaldre sobre el tràfic i engegant el semàfor de l’entrada nord s’evitaria que els vehicles accediren al nucli urbà a gran velocitat”.

Qui va ser el primer?

Un altre dels aspectes sobre els quals discuteixen els grups polítics és qui va ser el primer que va iniciar les gestions. Unes vegades Isidor Mollà, de CIBE, i altres Juan Bautista Roselló, batlle del PP, daten els seus mandats com el començament dels moviments per a aconseguir la variant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?