Política

José Antonio Ivars renuncia a l’acta de regidor

Un dels dos regidors del Partit Socialdemòcrata Independent (PSI), José Antonio Ivars, va presentar el dimecres per registre d’entrada un escrit pel qual renuncia a la seua acta de regidor. Segons ha declarat el propi Ivars a CANFALI MARINA ALTA, aquesta decisió està basada exclusivament per motius de caràcter personal i professional “i no perquè hi haja cap tipus de desavinences o diferències internes amb la resta de companys del partit. El meu treball m’impedeix dedicar el temps suficient i fa falta molt d’interès i atenció en aquest moment essencial per al poble a causa dels projectes que es troben en fase d’execució. No tinc tota la disponibilitat necessària i per això he pres aquesta opció”, segons Ivars.

José Antonio Ivars va ocupar el segon lloc a la llista del PSI en les últimes eleccions municipals. Els independents van treure dos regidors, el propi Ivars i el cap de llista, Paco Montagut. El lloc tercer i quart de la llista eren Silvia Font i Mari Carmen Ripio però ambdues han renunciat a ocupar la plaça que queda ara buida al PSI. Per tant, la substituta d’Ivars serà Inmaculada Crespo Font, número cinc en la candidatura dels socialdemòcrates als comicis locals del 2003.

Ivars ha fet una valoració positiva de la seua etapa com a regidor i continuarà col·laborant amb el partit però en una segona fila.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?