Política

Independents de la comarca s’uneixen en un nou partit per a poder entrar a les Corts

El ja de per si mateix colorit panorama electoral de la Marina Alta tindrà una nova gamma en les properes eleccions municipals i autonòmiques. Dijous que ve a les 20 hores en els baixos del Centre cultural de Benissa es presentarà oficialment la Unión Social Demòcrata (USD), un nou partit polític. De la recent agrupació formaran part alguns dels grups independents de la comarca.

En el nou partit i pel que fa a la comarca de la Marina Alta -l’agrupació política és d’àmbit autonòmic- ja han confirmat la seua incorporació el Partit Socialdemòcrata Independent(PSI) de Benissa i de Calp així com els independents del Verger que compten amb un edil en l’ajuntament i els tres regidors, també independents, del municipi dels Poblets.

L’anunci el va fer ahir el regidor del PSI de Benissa, Paco Montagut, que a més és regidor d’Esports. En aquest sentit, Montagut va manifestar que la nova Unió Social Demòcrata “neix amb la idea d’aglutinar les formacions independents de la nostra comarca”. De fet, el regidor benisser va assenyalar que “estem obligats a unir-nos perquè si no ho estem mai no podrem aconseguir representació en les Corts Valencianes”.

Pel que fa als partits que formaran la USD en la comarca, el regidor de Benissa va expressar que a més dels regidors de Benissa, Calp, El Verger i Els Poblets “estem esperant la confirmació que assistisquen a la presentació els representants de Gent de Dénia i Iniciativa Independent de Pego”.

Farts de València

En aquest sentit, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Paco Montagut, va asseverar que “els partits independents estem farts de dependre de les decisions dels grups majoritaris que ens imposen des de València als municipis” i va apostar perquè “la nova Unió Social Demòcrata aconseguisca que els vots que ens donen en els pobles no es perden en el no-res”. El coordinador de la Unión Social Demòcrata és l’exsocialista Fernando Piera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?