Política

Gerard Fullana i MJ Calabuig recolzen a Compromís Benissa en el seu acte central de campanya

Mari Carme Ronda en l'acte central de campanya de Compromís Benissa

El passat dimecres, 17 de maig, va tindre lloc l’acte central de campanya de Compromís Benissa. Es va elegir la Seu Universitària per celebrar-ho, donat el seu alt valor històric. L’acte va estar recolzat amb els candidats a les Corts Valencianes, MJ Calabuig, número tres i Gerard Fullana, portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, número dos.

Els assistents van poder escoltar les intervencions de MJ Calabuig sobre la gran manca de transport públic que hi ha al nostre municipi i a la comarca de la Marina Alta. A més, la Cap d’Àrea de Política en el Consell Valencià de la Joventut va posar èmfasi en la necessitat de revertir el model de l’Hospital Marina Salut “que el Partit Popular va voler implantar arreu de la Comunitat Valenciana i que ha fet que es reduïsca la qualitat de vida dels valencians i de les valencianes”.

D’altra banda, Gerard Fullana, veí i regidor de Xaló, va fer posar en relleu l’èxit de Compromís Benissa en poder paralitzar les llicències de Patmore amb una proposta que es va portar al Ple municipal. De la mateixa manera, Fullana va donar importància a seguir treballant pels pobles des de les Corts Valencianes, tal com ho havia fet des de la Diputació i fer que Compromís entrara al Govern de la Generalitat per continuar enfortint les polítiques socials.

El següent torn va ser per a Nàdia Tent, número tres de la llista, qui va parlar sobre la victòria de Compromís Benissa amb Patmore i la Mallà Verda, després que una empresa d’Aràbia Saudí volguera instal·lar nou aerogeneradors, tenint en compte, la depredació del territori que això suposaria i que, gràcies al treball de la regidora i portaveu del grup municipal, Mari Carme Ronda, es va poder impedir.

Alberto Robles, número dos de la candidatura municipal, per la seua part, va demanar a la ciutadania avançar o retrocedir el 28 de maig. Retrocedit amb un Govern del Partit Popular que, en relació amb serveis socials, la seua gestió a l’Ajuntament de Benissa era nul·la, així com ho era a la Generalitat abans dels Botànics; o avançar per seguir incidint en les polítiques socials com ho havien fet amb la Llei LGTBI, les ajudes del lloguer, les notables millores en educació, així com va posar en relleu la necessitat de posar en marxa una aula d’estudi i augmentar els professionals de salut mental o la creació d’un parc d’habitatge social.

El fermall de l’acte el va posar Mari Carme Ronda, candidata a l’alcaldia. Ronda va fer un resum d’aquesta legislatura en què “el Partit Popular ha malbaratat més de deu milions d’euros en menys de dos anys que s’hagueren pogut invertir per crear un centre de Dia, tan necessari per al nostre poble”. Així, doncs, va incidir en propostes per preservar el nostre territori amb l’Aprovació del Pla General d’Ordenació Urbana. De la mateixa manera, Ronda va remarcar que Benissa havia d’estar connectada, donat que el seu terme és el més gran de la comarca i “és necessari de poder instal·lar un servei de transport públic per no seguir dividint la zona de costa, l’estació de tren o el polígon industrial amb el nucli urbà”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?