Política

Compromís Benissa celebra l’inici de campanya amb un gran acte amb el senador Carles Mulet com a convidat

Cartell de l'acte d'inici de campanya de Compromís Benissa
Cartell de l'acte d'inici de campanya de Compromís Benissa
Cartell de l’acte d’inici de campanya de Compromís Benissa

Compromís Benissa inicia la campanya electoral amb un gran acte que tindrà lloc el dissabte 13 de maig a les 19.30h al Parc Dolors Piera.

Durant l’acte es presentarà la llista amb la qual Compromís vol arribar al Govern de Benissa, “una llista innovadora, amb noves cares i moltes ganes de treballar pel nostre municipi”, apunten des de la formació.

Comptaran amb convidats com Cecília Berenguer, poetessa i feminista local, qui guiarà l’acte; Carles Mulet, senador des de 2015 a Madrid i Mari Carme Ronda, candidata a l’alcaldia de Benissa.

D’altra banda, la formació valencianista presentarà les propostes més interessants del seu programa electoral amb aquelles centrades en millorar la vida de les persones per exemple, augmentant els serveis de salut mental, creació d’habitatge social, foment d’utilització d’energia neta i la protecció del territori, com ja ho han fet per reduir l’edificabilitat en la zona de Patmore.

En acabar, la formació convidarà a un refrigeri amenitzat pel grup Oxigen per a tota l’assistència. Compromís Benissa convida a tota la ciutadania benissera a vindre i gaudir de la vesprada del dissabte amb tots ells.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?