Política

Compromís per Benissa comença amb els actes públics de campanya electoral

Cartell de la candidatura de Compromís a Benissa
Cartell de la candidatura de Compromís a Benissa

El dimecres passat, des del col·lectiu de Compromís Benissa van començar amb els seus actes públics dins d’aquesta campanya electoral, després de l’apegada de cartells del primer dia de campanya i del repartiment dels programes electorals que fan a peu de carrer, porta a porta, casa a casa.

També s’ha fet el primer acte en qupè van presentar la candidatura municipal, acte en què van intervindre, Jaume Berenguer, secretari local de la formació que va presentar l’acte, el número 4 de la candidatura, Vicent Bertomeu, i la número 3, Rosa Gisbert, que van anunciar alguns dels temes i propostes del programa i les seues inquietuds que els han portat a anar en llocs d’eixida de la candidatura. Així com també, el número 2, i regidor de Compromís, Xavi Tro, que va fer un repàs d’allò aconseguit en aquests dos anys i mig en les regidories que gestiona, i la importància que Compromís estiga en el pròxim govern benisser amb més representació que ara amb sintonia amb el nou govern del Botànic, ja que això permetrà optar amb més facilitat a subvencions i ajudes provinents de la Generalitat.

Per la seua banda, Mari Carme Ronda, regidora també de Compromís, i candidata a l’alcaldia d’aquesta formació, va fer un resum del treball fet més important en les regidories que ostenta, i va parlar sobre el pla general, sobre la protecció del patrimoni històric, el medi ambient, la biblioteca i els museus i els parcs i jardins del poble. Així com va mostrar la seua predisposició a ser la primera alcaldessa de Benissa.

En l’acte també va participar Gerard Fullana, diputat provincial, que va destacar el bon treball fet per Compromís a Benissa i la importància de votar en clau local a aquesta formació perquè això també decideix el futur de la Diputació, ara mateix amb moltes possibilitats que canvie de color polític.

A més, també va estar present el número 17 de la candidatura, Enric Bataller, fins fa dos dies diputat al Congrés per Compromís i benisser d’adopció que va animar a seguir treballant com fins ara per a aconseguir l’alcaldia de l’Ajuntament de Benissa el pròxim 26 de maig i va agrair en nom dels benissers i benisseres que viuen en la zona costanera les inversions fetes allí en quan al nou pla d’asfaltat de carrers, la col·locació de noves bústies, el nou centre de salut en la Casa dels 100 Vents i el Benibús, temes en què Compromís ha sigut protagonista o ha sigut part vital per portar-los endavant.

En l’acte es va demanar també el vot per a la candidatura a les eleccions europees. I des de Compromís destaquen que són l’únic `artit que també ha penjat en els seus espais electoral els cartells d’eixa candidatura, cap partit benisser més ho ha fet.

Des de Compromís anuncien que continuen repartint el programa electoral, carrer a carrer, barri a barri, partida a partida, fins l’última casa del terme municipal, També el dissabte 18 davant de la seu seu, al carrer Sant Nicolau, en ple mercat municipal, continuaran repartint el programa, aquesta vegada amb l’ajuda d’Aitana Mas, diputada a les Corts Valencianes per Alacant.

D’altra banda, aquest diumenge 19 hi haurà un altre acte públic en la nostra zona costanera, a la platja de La Fustera, en el Restaurant Mandala, a les 11 del matí, amb la presència dels candidats de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, que ja ha sigut eurodiputat i Myriam Fernández que ha sigut Directora General de Finançament i Fons Europeus i que també és benissera d’adopció.

El pròxim dimecres 22 es farà l’altre acte públic en la Seu Universitària, aquesta vegada acompanyats de Fran Ferri, síndic de Compromís a les Corts i de Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El dijous 23 pel matí es contarà amb l’ajuda de Joan Baldoví, el diputat de Compromís al Congrés que no necessita presentació i que ha vingut a Benissa, a donar suport. Per la vesprada visitaran el Centre Social i faran un berenar als jubilats i pensionistes i el divendres 24, a la seu del partit es tancarà la campanya electoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?