Política

Compromís per Benissa es reuneix amb les associacions i clubs benissers per a preparar el seu programa electoral

Membres de Compromís per Benissa amb Joan Baldoví
Membres de Compromís per Benissa amb Joan Baldoví

Aquesta setmana Compromís per Benissa s’ha posat en contacte via e-mail i xarxes socials amb associacions i clubs de Benissa per a començar amb les reunions per a conèixer de primera mà les seues necessitats i inquietuds, i per en la mesura d’allò possible, incloure-les en el seu programa electoral.

Des de la formació aprofiten per a convidar també a qualsevol associació o club benisser que no haja rebut la invitació perquè els envien un e-mail a compromisperbenissa@gmail.com demanant una cita o un wassap o via cridada telefònica al número 637 029 017, per a tancar dia, hora i lloc per fer una reunió conjunta. Des de Compromís indiquen que “en eixe sentit la  seu electoral situada al carrer Sant Nicolau, 10 està disponible i sempre amb les portes obertes per a totes i tots”.

En breu també començaran a obrir la seu els dissabtes de matí, aprofitant el mercat, per a donar a tota la ciutadania benissera la possibilitat d’incloure les seues idees i propostes al programa electoral i redactar-lo de manera el més participativa i oberta possible.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?