Política

Compromís comença a arreplegar propostes per al programa electoral

Recollida de propostes per al programa electoral de Compromís a Benissa
Recollida de propostes per al programa electoral de Compromís a Benissa

El col·lectiu de Compromís a Benissa va començar el dissabte passat a arreplegar propostes per al seu programa electoral al mercat municipal de Benissa, acció que repetiran el dissabte que ve.

Els díptics que estan utilitzant per tal d’arreplegar-les contenen un apartat per a escriure aquestes propostes amb un títol molt clar, “Tu fas les propostes del programa electoral de Compromís a Benissa”, full que es podrà tornar de diferents maneres, bé tornant-lo ple o emplenat-lo eixe dissabte 14 de març pel matí a la mateixa taula, qualsevol dijous a partir de les 21.30h a la seu de Compromís, en la que es reuneixen setmanalment amb les portes totalment obertes per a tot aquell ciutadà benisser que vulga assistir, deixant-lo en la bústia de la seu situada al carrer Sant Nicolau, 18 o via missatge directe per correu electrònic o per les dos xarxes socials en les que estan presents, Facebook i Twitter.

A més, a partir de la pròxima setmana començaran a reunir-se amb les diferents associacions del poble de tots els àmbits (veïnals, d’empresaris i comerciants, turístiques, esportives, musicals, humanitàries, ecologistes, festeres, etc.) i amb professionals i experts de diferents matèries per tal que els puguen orientar i dir que és allò que ells inclourien al programa electoral de Compromís. A més, també es pot participar entrant a la seua pàgina web http://www.compromisperbenissa.com per mig de la campanya, Participa!, per la qual la ciutadania pot presentar propostes al Programa Electoral de Compromís per mig d’aquesta ferramenta de participació que consta de diversos apartats. En el primer, qualsevol ciutadà pot enviar propostes per al programa electoral de la coalició a les Corts, que com ja és conegut encapçala la diputada Mònica Oltra com a candidata a la Presidència de la Generalitat.

Un segon apartat són les aportacions als programes municipals. Els benissers i les benisseres poden fer les seues propostes per al Programa Electoral de Compromís entrant a la pàgina web. Es poden fer per categories que són: economia, ocupació, educació, cultura, urbanisme, medi ambient, benestar, participació, política i llengua.

Des de Compromís volem animar a tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen millorar Benissa a que participen, aporten les seues idees i propostes, perquè, en definitiva, Compromís és una ferramenta per a que el poble expresse les seues necessitats i un vehicle per a portar-les endavant a  l’Ajuntament, ja que el seu programa electoral, el que volen que siga de totes i tots els benissers, esperen acabe sent a partir del pròxim mes de maig el programa de govern que li cal a Benissa per a fer possible el canvi polític i social que necessita el poble. “L’objectiu de tota aquesta campanya que acaba de començar, és que qualsevol ciutadà o col·lectiu benisser de manera fàcil, còmoda i amb diferents opcions per fer-ho, puga aportar idees i propostes per a incorporar-les al programa electoral o que es puguen fer realitat al llarg de la pròxima legislatura, si els veïns atorguen la suficient confiança per formar part del pròxim govern benisser que substituïsca a l’actual, totalment esgotat i sense crèdit, després de 16 anys governant el nostre municipi”, ha afirmat el secretari local de Compromís a Benissa, Jaume Berenguer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?