Política

El PSD presenta el seu programa electoral en vídeo

PSD por los Ciudadanos
PSD por los Ciudadanos

El PSD va presentar el seu programa electoral la setmana passada en un míting que va tindre lloc al Centre Cultural de Benissa.

L’eix central d’aquest programa té com a objectiu crear nous llocs de treball, afavorint per una banda que empreses forànies puguen instal·lar-se a Benissa i, per altra banda, que la mateixa gent de Benissa puga posar en valor els seus recursos.

Sens dubte, la proposta estrella del partit és la creació d’un camp de golf de 18 forats a la zona del Rafalet, exempta d’urbanitzacions i que comptaria amb un hotel apartament. Per al seu reg, des d’aquesta formació indiquen que es podria fer ús de l’aigua de la depuradora local, la qual cosa evitaria pagar també a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la taxa per abocament d’aigües residuals al barranc del Quisi. Des del PSD s’han visitat instal·lacions semblants i afirmen comptar amb una empresa interessada.

Entre la resta de propostes es troba també l’aprofitament de la terra, actualment abandonada, per a la producció de caqui permisó a la zona de Santa Anna, la creació d’una zona d’oci per a joves aprofitant les instal·lacions del mirador del Pla dels Molins, o la construcció d’una planta de reciclatge.

El PSD ha publicat un vídeo on s’expliquen més detalladament aquestes propostes i que es pot veure a continuació:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A0PAFXnzzmU[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?