Comunicat

Compromís Benissa fa pública la seua candidatura al complet

Presentació de la candidatura de Mari Carme Ronda
Presentació de la candidatura de Mari Carme Ronda

El col.lectiu de Compromís Benissa va validar abans de les festes de Pasqüa i per unanimitat la seua candidatura municipal per a les eleccions locals del 26 de maig del 2019 que com ja sabeu està encapçalada per Mari Carme Ronda, arquitecte tècnic i regidora d’Estratègia Territorial Urbana, Mobiliari Urbà, Justícia, Cementeri, Medi ambient, Documentació i Espais Culturals, en l’actualitat professora de tecnologia i ambit cientific en l’IES Verge del Remei d’Alacant. Li segueix Xavi Tro, el nostre actual portaveu, tinent d’alcalde i regidor de Cicle Hídric, Projectes Europeus, CREAMA, Creació d’Ocupació, Obres i Serveis, Patrimoni Històric, Normalització Lingüística i Esports en aquesta legislatura, que repeteix en la candidatura per aprofitar la seua experiència en l’Ajuntament i en la gestió municipal. A continuació, en el numero 3 de la candidatura tenim a Rosa Gisbert, professora de filosofia en l’IES Josep Iborra, contralt de la Coral Benissenca, mare de tres fills i amant dels viatges, en el quart lloc es troba Vicent Bertomeu “Visa”, natural de Benimarco, cap de projectes en una empresa de transformació digital de la comarca, i el Vicepresident de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2019, el cinquè lloc de la candidatura és per a Ana Peris, treballadora social i col.laboradora de diferents ONG’s entre elles la Creu Roja. El número 6 l’ocupa Jaume Berenguer, el nostre secretari local, Conseller Nacional del Bloc i responsable de l’organització de la nostra coalició a Benissa, el 7 l’ocupa Nàdia Tent, professora de secundaria de valencià, el 8 és per a Ximo Ribes, administratiu en una empresa d’assegurances, en el 9 va Reme Ribes, encarregada d’una gran superficie d’una empresa valenciana del sector de l’alimentació, i així, fins arribar al suplent número tres, ens trobem amb companyes i companys que treballen en el sector de l’ensenyament, serveis, estudiants, treballadors públics i un diputat al Congrés que sempre que pot passa els seus dies lliures en la seua casa de la zona costanera de Benissa.

Aquesta candidatura de Compromís Benissa està formada per membres de tres de les quatre pates de la coalició Compromís, per gent del Bloc, d’Iniciativa i directament adherits a Compromís, i per benissers i benisseres independents, pel que guanya amb diversitat i pluralitat. També comptem amb dos persones que formem part d’altres candidatures de Compromís, Mari Carme Ronda, va a la candidatura a les Corts per Alacant i el nostre company Enric Bataller, a la del Congrés, on ja ha sigut diputat i en el que ha defensat a la perfecció els interessos de les benisseres i els benissers i de tot el poble valencià. En definitiva un bon equip, de 10 dones i 10 homes, una candidatura paritaria de benisseres i benissers amb edats que van dels 19 als 61, de professions diverses, membres de la societat civil i de l’ampli ventall d’associacions que te Benissa, amb un nexe comú, la nostra voluntat de treballar per millorar el nostre poble i la societat benissera. Amb 8 cares noves respecte l’anterior candidatura del 2015, amb gent experimentada en la gestió de govern i també noves incorporacions que arriben carregades d’il·lusió i de nous projectes. Som un grup de gent molt preparat per a governar Benissa i amb moltes ganes de fer-ho, sempre amb els eixos que ens caracteritzen, valentia, serietat, honestedat, humiltat, serenitat i ganes de superació.

Ja sabeu on estem, tenim la seu en el carrer Sant Nicolau, 10, nomès heu de travessar la porta i ajudar-nos a construïr entre totes i tots la Benissa que ens mereixem, el poble que volem i somniem. En eixe sentit cadascuna de les persones que formen part d’aquesta candidatura i també totes les que formen part del col.lectiu tot i no estar presents en esta llista tenim un objectiu comú, treballar per fer una Benissa millor.
A continuació vos oferim la candidatura de Compromís Benissa al complet que presentarem en públic el pròxim mes de maig.

1. M. Carme Ronda
2. Xavi Tro
3. Rosa Gisbert
4. Vicent Bertomeu
5. Ana Peris
6. Jaume Berenguer
7. Nadia Tent
8. Ximo Ribes
9. Reme Ribes
10. Baptiste Banyuls
11. Eva Ferrer
12. Boni Marco
13. Mar López
14. Vero Chesa
15. Salva Ronda
16. Isabel Pastor
17. Enric Bataller

Suplents
18. Joan Vicent Esquerdo
19. Laura Pérez
20. Manolo Ivars


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?