Política

Més de 100 persones assisteixen a la presentació de Mari Carme Ronda

Mari Carme Ronda
Mari Carme Ronda

La setmana passada va tindre lloc la presentació de Mari Carme Ronda com a candidata de Compromís a l’alcaldia de Benissa. L’acte es va fer en la Seu Universitària de Benissa i l’alcaldable de Compromís Benissa va estar acompanyada per més de 100 persones entre benissers i benisseres, companyes i companys del col·lectiu valencianista benisser i d’altres col·lectius de Compromís de la Marina Alta, per Gerard Fullana, diputat provincial i Àgueda Micó, coportaveu de Compromís. Els tres, així com el de la presentadora, Rosa Gisbert, en els seus discursos van animar als presents a votar i enfortir una opció com la de Compromís, amb tots els valors que representa, el valencianisme, el progrés, la justícia social, el feminisme, l’ecologisme, l’honestedat, la transparència, la solidaritat, etc., en definitiva, una altra manera de fer política més pròxima a la societat que ha sigut part principal i fonamental en el canvi polític tan necessari i esperat que s’ha experimentat a Benissa, a la majoria de pobles i ciutats valencians, i a la Generalitat.

Assistents a l'acte
Assistents a l’acte

El divendres 22 de març també es presentarà a la Seu Universitària la llista de Compromís Benissa al complet, i des de la formació anuncien que “si algun benisser o benissera vol formar-ne part i treballar pel poble per mig de la nostra candidatura, encara té lloc i les portes de Compromís totalment obertes de bat a bat per enfortir el nostre projecte que té com a eixos principals continuar amb el canvi polític que hem protagonitzat en aquesta legislatura tant a Benissa com a la Generalitat Valenciana, fent per primera vegada a una dona, Mari Carme Ronda, alcaldessa del nostre poble i també a la nostra companya, Mònica Oltra, Presidenta del Consell”.

A més, també el dissabte 16 de març en la seu de Compromís Benissa (carrer Sant Nicolau, 10) a les 12 del migdia hi haurà una visita del diputat al Congrés Joan Baldoví per a presentar el seu llibre, en clau valenciana. En breu s’ampliarà la informació d’aquest acte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?