Política

Mari Carme Ronda serà la cap de llista de Compromís a Benissa a les pròximes eleccions municipals

Mari Carmen Ronda
Mari Carmen Ronda

Mari Carme Ronda ha volgut fer pública la seua candidatura com a cap de llista de Compromís a les pròximes eleccions municipals amb una carta oberta que reproduïm a continuació:

Carta oberta a la ciutadania benissera; per Mari Carme Ronda:

Per a qui no em coneix, sóc una benissera de 51 anys, arquitecta tècnica de professió encara que actualment sóc professora de Tecnologia i Àmbit Científic a l’Institut Verge del Remei d’Alacant.

Sóc mare d’un fill de 6 anys i compartisc la meua vida amb la meua parella, Toni, des de fa quasi 35 anys.

Des que tinc ús de raó, he escoltat a mon pare parlar de política a casa. D’ací el meu interès i motivació per la política. També perquè, de sempre, he tingut una vocació de servei públic, d’ajudar a tota aquella persona que m’ha necessitat. I així és com entenc la política: treballar pel poble, per millorar la vida de la nostra ciutadania, posar tots els nostres coneixements i treball a disposició del poble.

A partir de 1984 comence amb l’activisme en el valencianisme polític de la mà de la UPV, participant en vàries candidatures des del 1991 fins l’actualitat.
El 2015 entre a formar part de l’actual corporació a l’Ajuntament de Benissa junt amb el meu company Xavi Tro, treballant pel poble des de l’oposició, i a partir del 2017, continuem treballant des del govern.

Per la meua formació acadèmica i perquè sempre he estat vinculada amb la cultura, el patrimoni i el medi ambient, vaig assumir les regidories d’Estratègia Territorial, Documentació i Espais Culturals (Museus, Arxiu Històric, Biblioteca), Medi Ambient, Cementeri, Justícia, Parcs i Jardins i Mobiliari Urbà.

L’experiència de govern d’aquestos dos anys ha estat positiva, no obstant açò, creiem que moltes coses es poden millorar.

Ara més que mai estem en un moment decisiu per a la societat en general, però sobretot, per a les dones, per a la lluita per la igualtat entre dones i homes i contra la violència masclista, donat el ressorgiment de moviments cavernícoles que pretenen reduir-nos totes les conquestes històriques aconseguides. També volen acabar amb tots els avanços en política social i laboral i de col·lectius desfavorits.

Tots aquests fets junt al recolzament incondicional del meu col·lectiu, m’han donat l’empenta necessària i m’han encoratjat a posar-me al capdavant de la candidatura de Compromís per Benissa.

Així les coses, i reiterant eixa vocació de servei públic, demane a les benisseres i benissers que a les properes eleccions municipals recolzen la candidatura de Compromís per Benissa que jo encapçale.

M. Carme Ronda Abad
Candidata per Compromís a l’alcadia de Benissa.

P.D.: Aprofite per convidar-vos a la presentació que faré de la meua candidatura el pròxim dijous 28 de febrer a les 20:00 hores en la nostra seu, carrer Sant Nicolau, 10


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?