Política

Compromís Benissa celebra l’inici de campanya amb èxit i bona acollida

Acte d'inici de campanya de Compromís

Eren les 19.15h i la gent començava a arribar. Familiars, amics, simpatitzants, militants, veïns i veïnes i companys d’altres pobles de la comarca s’acostaven al Parc Dolors Piera per abrigar a la candidatura en el primer acte de campanya.

Va ser Alberto Robles, secretari local, qui va donar la benvinguda a totes i tots i, seguidament, va presentar a Cecilia Berenguer, poetessa i feminista de Benissa, qui seria la presentadora de l’acte.

El primer parlament va estar a càrrec de Carles Mulet, senador de Compromís a Madrid. La força de les seues paraules posaven en relleu la importància de la política municipal, així com el gran treball que s’ha fet al Senat aquests darrers huit anys. Entre d’altres, posava de manifest la bona gestió que s’havia fet per part de Mari Carme Ronda a l’oposició, gràcies que ha sigut l’única que ha fiscalitzat l’Equip de Govern del PP.

Tot seguit, entre el volteig de campanes, Cecilia Berenguer donava pas a la presentació de les persones que formen la llista de Compromís Benissa per arribar a l’alcaldia.

Cadascú va revelar alguna de les propostes més necessàries que calen a Benissa per a millorar la qualitat de vida dels veïns com, ara, la creació d’un centre de dia, la millora de l’enllumenat públic, la utilització d’energies netes, la creació d’habitatge social o la conversió en zona de vianants de la plaça Rei Jaume I.

En acabar, es presentava a Mari Carme Ronda, abrigallada per la resta de la candidatura dalt de l’escenari. Ronda va posar de manifest la feina feta aquests quatre anys a l’oposició amb accions com la paralització del projecte de l’hotel i nou vivendes de luxe en presentar Compromís la moció per parar les llicències i protegir a la zona de Patmore o manifestar-se en contra del projecte d’aerogeneradors en la Mallà Verda en l’interés de preservar el territori d’aquest tipus de megaconstruccions. De la mateixa manera, Ronda va recalcar la importància d’aprovar el nou Pla General d’Ordenació Urbana, pel fet que “els objectius de Benissa han de ser protegir la nostra terra, el nostre paisatge i el nostre últim pulmó verd a la costa”.

Després d’un fort aplaudiment, els assistents van poder gaudir de música en directe a càrrec del grup Oxigen així com un refrigeri


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?