Política

Mari Carme Ronda, candidata a l’alcaldia per Compromís Benissa

Mari Carme Ronda
Mari Carme Ronda

El passat divendres, 21 d’octubre, el col·lectiu de Compromís de Benissa va iniciar un procés de primàries per elegir al candidat o candidata a l’alcaldia per a les eleccions locals que es celebraran el 28 de maig de 2023.

A aquestes primàries es van presentar dues candidatures. Per una part, la de Mari Carme Ronda, Arquitecta Tècnica i Professora de Secundària. Per altra, Josep Lluís Armengol, comerciant de Benissa i Llicenciat en Psicologia i Infermeria.

Mari Carme Ronda, actualment regidora de Compromís a l’oposició a l’Ajuntament de Benissa, va resultar elegida per la militància del col·lectiu local, postulant-se com a pròxima alcaldable.

Compromís Benissa tindrà, per segona vegada consecutiva, una candidata a l’alcaldia del poble. D’aquesta manera, el col·lectiu taronja aposta per l’empoderament de les dones també en la política local.

Ronda compta amb experiència com a regidora tant en l’oposició com en el govern de Benissa, on va desenvolupar la seua responsabilitat en les regidories d’Estratègia Territorial (Pla General), Medi Ambient, Documentació i Espais Culturals i Justícia, entre d’altres.

La candidata ha manifestat el seu agraïment a la militància per la participació i el suport que han rebut totes dues candidatures. “Ara toca que, entre totes i tots, elaborem, per a les Eleccions Municipals del 2023, una bona candidatura de Compromís per Benissa i un programa de govern real i sòlid de les accions que són tan necessàries dur a terme per a Benissa en el propers anys”, ha manifestat l’alcaldable.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?