Política

Alberto Robles (Compromís Benissa) i cinc companys de formació a la comarca conformen la candidatura a les Corts Valencianes

Alberto Robles
Alberto Robles

El número dos de Compromís Benissa per a les eleccions municipals, Alberto Robles, es presenta també amb la formació valencianista en la seua candidatura a les Corts Valencianes. Serà el número huit en la circumscripció d’Alacant per Compromís, company de Gerard Fullana de Xaló, com a número dos; Beatriz Riera de Parcent, com la número deu; Isabel Llobell de Teulada, en el número dèsset; a més de Joan Nave de Benissa, Maria José García de Dénia i Carme Català de Xàbia.

Robles, per part seua, és actualment secretari local de Benissa i des del mes de maig passat també és secretari comarcal de Joves PV – La Marina, les joventuts de Compromís.

El candidat benisser va ser triat mitjançant el procés de primàries de Compromís del passat mes de febrer, en les quals destaquen l’alta participació que va haver-hi. Robles va aconseguir un total de 831.282 punts, sent el segon més votat en molts municipis de la comarca, darrere de l’actual portaveu i Diputat a Alacant, Gerard Fullana.

Robles encara aquestes eleccions amb molta motivació, voluntat i obstinació: «Per als i les joves aquestes eleccions són crucials, tant en l’àmbit autonòmic com local. Volem treballar per les necessitats de la nostra generació i de les generacions esdevenidores. La nostra intenció no és només fer polítiques per a millorar el nostre present, sinó per a millorar el futur de totes i tots».

D’altra banda, Robles reivindica que «els preus del lloguer estan pels núvols, impedint que joves i no tan joves puguen independitzar-se; la sanitat a la comarca deixa a desitjar i amb Compromís en el govern farem efectiva la desprivatizació de Marina Salut, però, sobretot, volem millorar l’atenció de la salut mental, un àmbit que ha sigut tabú durant molt de temps, però que és necessari tindre un servei públic i de qualitat».

Pel seu interés hem reproduït aquest article aparegut el 20 d’abril de 2023 a lamarinaalta.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?