Política

El benisser Alberto Robles és elegit secretari comarcal de Joves PV – La Marina

Alberto Robles
Alberto Robles

El passat dissabte, 28 de maig, les joventuts de Compromís van renovar la seua executiva comarcal dipositant la seua confiança en el benisser Alberto Robles. Aquesta executiva estarà formada, a més, pel denier i antic secretari comarcal, Sergi Alemany, encapçalant l’àrea de finances junt amb el calpí Carlos Ibáñez; l’àrea d’Organització estarà a càrrec de l’alfassí Miguel Àngel Díaz junt amb Mireia Ripoll i al capdavant de l’àrea de dinamització i comunicació estarà Pau Nofuentes de Dénia i Adri Valls d’Altea.

Aquest III Congrés comarcal es va celebrar en la localitat de Callosa d’En Sarrià, coincidint amb la celebració de les Trobades d’Escola Valenciana a la Marina Baixa, i que va comptar amb la presència de les secretaries comarcals, María José García de la Marina Alta i Josep Saval de la Marina Baixa, a més de la secretària general de Joves PV i teuladina, Isa Llobell, i la secretària general de Més Compromís, Àgueda Micó.

Durant la celebració d’aquest han posat en relleu algunes problemàtiques existents a les comarques com l’absència de transport públic de qualitat “tot i que és una de les deficiències que portem arrossegades tants anys arrere, com el tren de la costa o un transport que ajude a comunicar uns pobles dels altres, sobretot a l’interior, afavorint així el despoblament”. Així mateix, també s’han fet ressò del treball precari el qual accedeix la joventut a causa d’un model de turisme insostenible, els lloguers a preus desorbitats que impedeixen que aquests puguen arribar a independitzar-se o la necessitat de revertir el sistema de l’hospital de Dénia.

A més, d’aquesta executiva han posat de manifest que “queda menys d’un any perquè es celebren les eleccions locals i autonòmiques i com a organització jove treballarem per què les joves dels pobles de la Marina Alta i la Marina Baixa estiguen representades en les llistes electorals”. “Som joves i tenim moltes coses a fer i a dir als nostres pobles, a les nostres diputacions i al nostre país, i ens agradaria que ens donaren l’oportunitat de fer-ho”, ha explicat Robles.

Per finalitzar, Robles ha volgut recalcar que venen temps durs, donat que els últims esdeveniments han portat que la visió que tenen els joves de la política siga negativa: “s’han tornat escèptics i pensen que açò no és una cosa que els ha d’involucrar, però s’equivoquen. Des de Joves PV – La Marina ens esforçarem per retornar-li la confiança a les noves generacions i que donen suport a aquest projecte, un projecte valencianista, ecologista, feminista i antifeixista el qual em puc sentir molt orgullós de poder representar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?