Política

Els consellers fan balanç a Benissa i preparen la resta de legislatura

Les jornades de reflexió que el president de la Generalitat, Francisco Camps, ha organitzat aquest cap de setmana a Benissa amb els consellers serviran per a fer balanç de l’equador de la legislatura i per a preparar nous projectes per als restants dos anys. Camps va respondre a la crisi que va esclatar fa dues setmanes en el seu executiu convocant els membres del seu govern a una espècie de retir aquest cap de setmana. A la fi, les sessions de treball van començar la vesprada d’ahir i es perllongaran fins al mig dia de hui. Hora en què està previst que es reunisca el comitè regional del PP: Al llarg de la vesprada d’ahir els consellers van fer balanç de la seua gestió.

Pe matí, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, el portaveu González Pons, va assegurar que el Consell utilitzarà les sessions de treball per a repassar la política de totes les administracions, coordinar mesures de futur i preparar la resta de la legislatura.

Va indicar que aquestes trobades no són “inhabituals” (són les primeres que convoca Camps) i va vaticinar que segurament serviran per a preparar els propers dos anys de govern i la recta final de la legislatura. Va argumentar que el programa electoral s’ha complert en un 90% i que la reforma de l’estatut d’autonomia “marca un extraordinari equador de la legislatura”. Amb tot, va dir, el Consell necessita donar un nou impuls.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?