Política

Un consell que no aconsella

En el mateix debat sobre el pla de Beniver va tornar a sorgir la qüestió del Consell Assessor d’Urbanisme i Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa. Referent a això, el portaveu del PSI, José Antonio Ivars, va assenyalar que “van tenir molta pressa a aprovar el consell i després de gairebé dos anys encara no s’ha reunit ni una vegada” i va insinuar que “es veu que ho van fer de cara a la galeria sense un altre objectiu”.

Per la seua banda, el regidor de CIBE, Isidor Mollà, va proposar que “el pla de Beniver es deixe sobre la taula i es convertisca així en el primer tema en tractar-se en el consell” per a arremetre a continuació contra els populars “perquè es van comprometre a celebrar-lo el passat octubre i al final tindrem tots els PAI del municipi aprovats sense que s’haja convocat ni una sola vegada”.

Referent als comentaris dels grups de l’oposició, la regidora d’Urbanisme, Pepa del Valle, va contestar que pròximament es reunirà el consell ja que “falta només quatre persones per cridar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?