Política

El PP provincial nomena Juan Bautista Roselló com a vicesecretari de Política Territorial

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

Eduardo Dolón, nou secretari del PP alacantí

Eduardo Dolón és, des d’ahir, el nou secretari general del PP a la província d’Alacant. Aquesta és la novetat més important dels profunds canvis en l’organigrama provincial impulsats pel president provincial del partit, José Císcar, que han sigut aprovats per unanimitat en la reunió conjunta mantinguda per la Junta Directiva i el Comitè Executiu Provincial.

La reunió ha comptat amb la presència de la nova presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i del president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, així com de la nova coordinadora general del PPCV, la oriolana Eva Ortiz, i del nou vicesecretari general regional José Juan Zaplana, que ha donat el relleu a Dolón.

Císcar ha destacat el seu convenciment que “més aviat que tard els ciutadans tornaran la seua mirada cap al PP. I hem d’estar preparats quan arribe eixe moment”.

La reestructuració de l’organigrama del PP provincial inclou també dos vicesecretaries generals. Una, d’Economia i Afers Socials, estarà dirigida per Juan de Dios Navarro i la segona, d’Organització Política, recaurà en Rafael Candela. Hi haurà, a més, set vicesecretaries. Quatre dependran directament de Candela: Organització (Antonio Bernabé), Comunicació (Mari Carmen de España), Política Territorial (Juan Bautista Roselló) i Transparència i Qualitat Democràtica (José Miguel Savall).

Juan de Dios Navarro s’encarregarà de coordinar les vicesecretaries de Participació (Juan Francisco Pérez), Economia i Ocupació (Carlos Castillo) i Benestar Social (Asunción Sánchez Zaplana).

A més, Cèsar Augusto Asencio estarà al capdavant del Comitè d’Alcaldes i Rafael Miró, del Comitè de Portaveus a l’oposició.

Les noves responsabilitats de Candela i Pérez han deixat vacants dos àrees de coordinadors comarcals. La de la Marina Baixa, que passa a ocupar Bernabé Cano, i la de Baix Vinalopó, que coordinarà Joaquín Lucas. També s’han dut a terme una vintena de canvis entre incorporacions i relleus en diferents secretaries executives i d’àrea que completen la remodelació de l’organigrama.

Císcar ha destacat que “després de les eleccions municipals hi ha hagut canvi d’escenari per al PP. Governem en menys ajuntaments i en més ajuntaments estem a l’oposició tot i haver sigut el partit que clarament ha guanyat les eleccions. Ara, el que toca és adequar les estructures del partit a aquesta nova situació”.

Císcar va mostrar tot el seu suport al nou secretari general. “Eduardo Dolón és una persona jove però amb molta trajectòria en la gestió, amb molta trajectòria en el partit, que coneix perfectament la província d’Alacant i la seua estructura i que estic convençut que gràcies a aquests valors i a aquesta capacitat acreditada que ell té va realitzar una gran funció”, va assenyalar.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda l’1 d’agost de 2015 al diari LA VERDAD


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?