Política

El Partit Popular de Benissa es va reunir ahir amb els veïns de la zona costanera

Juan Bautista Roselló durant la reunió amb els veïns de la zona costanera amb motiu de les eleccions municipals.
Juan Bautista Roselló durant la reunió

L’actual batle i candidat a la batlia pel Partit Popular de Benissa, Juan Bautista Roselló, es va reunir ahir per la vesprada amb els veïns de la zona costanera en l’incomparable marc de la platja de la Fustera.

Roselló va realitzar un balanç de la gestió desenvolupada en els últims anys de govern, destacant alguns dels serveis que s’han posat en marxa per als residents de la zona costanera: Unitat mòbil de la policia local i sala d’atenció policial per a l’estiu, màquina escombradora, màquina desbrossadora, brigada d’obres especial o l’oficina d’atenció ciutadana a l’Aula de la Mar. També va repassar les inversions que s’han executat com l’asfaltat de carrers, zones verdes de Magraner, Fanàdics, Sant Jaume, etc., plaça de la Fustera, etc, una sèrie d’actuacions que han suposat una inversió de més de 5 milions d’euros.

A continuació, el candidat del PP va avançar els seus compromisos per seguir invertint en el futur, anunciant que, “encara que els propers quatre anys van a ser molt difícils per la situació econòmica, com a mínim el 50 % del capítol d’inversions del pressupost municipal anirà destinat a la zona costanera”.

Roselló va concretar els projectes que té previst realitzar si guanya les eleccions: seguir amb l’asfaltat i condicionament de carrers, millora de la intersecció i del tram perillós d’Av. Pedramala amb Av. dels García, nou accés a la cala Advocat, prolongació del passeig ecològic litoral, recollida domiciliària del residus verds de jardins, millora de l’Av. de La Marina, amb carril de vianants en tot el seu tram, continuar amb la senyalització de carrers a la zona costanera, i molts altres projectes que va explicar detingudament.

Va finalitzar la seva intervenció demanant als assistents el vot per al Partit Popular i compartint un berenar amb tots ells.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?