General

L’Ajuntament realitza inversions a la zona costanera

Roda de premsa sobre les actuacions efectuades a la zona costanera de BenissaRoda de premsa sobre les actuacions efectuades a la zona costanera de Benissa
Roda de premsa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de la zona costanera, Xavi Estupiñá, han comparegut aquest matí en roda de premsa per explicar quines han sigut les principals actuacions a la zona costanera en aquesta última legislatura i a més han avançat els projectes que s’estan duent a terme en aquests moments.

En primer lloc han destacat la important inversió que es va a realitzar mitjançant el projecte “Repavimentació i condicionament de carrers al nucli urbà La Fustera”, que comprèn carrers de les urbanitzacions Montemar (carrers Colom, L’Àguila, El Falcó, La Causa i L’Aligot), urbanització Els Ametllers (carrers La Morena,Perca i Moll), urbanització Buenavista (carrers El Picot, L’Orquídia, La Rosalda i El Voltor) i urbanització Pinada (carrers Pinpinella i Julivert). Una actuació subvencionada al 50% per part de la Diputació i que tindrà un cost de 305.062 euros.

També durant aquestes setmanes s’està duent a terme la segona fase de la senyalització i numeració de policia a diverses urbanitzacions que faltaven, la qual cosa facilitarà enormement la localització de carrers per part de turistes i visitants.

El regidor Xavi Estupiñá, ha remarcat la gran tasca que s’està realitzant des de l’oficina que es va instal·lar a la Casa dels Cent Vents, on una persona atén totes les qüestions dels residents de la zona costanera. A més, ha volgut destacar el gran treball que està realitzant la brigada d’obres que opera contínuament a tota la zona, realitzant treballs de manteniment.

Com ha recordat el batle, són moltes les actuacions que s’han anat realitzant en tota la zona costanera del municipi, on aproximadament l’Ajuntament inverteix uns 500.000 euros anuals: el Passeig Ecològic, la zona verda del Magraner, parc biosaludable, obres de canalització d’aigües, ampliació de la Casa dels Cent Vents, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?