Política

El CIBE-Bloc es complau per la bona acollida de públic en l’acte d’inauguració de la seu

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va respondre ahir a la contundent compareixença del batle, Juan Bautista Roselló, del dijous passat en què va assegurar que els tribunals havien arxivat les dues denúncies presentades contra ell per la permuta del Taller d’Ivars i per les polèmiques obres en sa casa. Així mateix el batle del PP va dir que el portaveu del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, i el del PSOE, Vicent Cabrera, tenen construccions il·legals.

Pel que fa a la casa que segons el batle té l’exbatle Mollà i és il·legal perquè compta amb una altura més, des de la coalició es van sorprendre perquè “resulta que va ser sota el seu mandat, l’any 2001, quan es va atorgar la llicència i la cèdula d’habitabilitat per a aquesta casa” i es van preguntar que “si era il·legal com és que la va concedir”.

Amb tot, l’esposa d’Isidor Mollà, Isabel Reyero va voler matisar al batle que “la casa és de la meua propietat” i li va exigir que “jo no entre en qüestions de legalitats o il·legalitats de la seua casa per la qual cosa li demane que no aprofite per a implicar més gent en aquest assumpte”. Reyero va aprofitar l’ocasió per a defensar que “ma casa no té res d’il·legal i està tot correcte”.

Pel que fa a l’arxivament del fiscal de l’Audiència d’Alacant de la denúncia presentada pel Bloc per les possibles irregularitats en les obres de la casa de Juan Bautista Roselló des del CIBE-Bloc van assegurar que “en realitat no s’ha arxivat sinó que el fiscal ha recomanat que es presente la denúncia per via d’instrucció” i van explicar que “nosaltres l’única cosa que pretenem és que es restituïsca la legalitat en els treballs que s’han realitzat perquè la llei ha de ser igual per a tots”.

Canvi

De totes maneres, des de la coalició van atribuir “al nerviosisme que té el PP per la possibilitat de perdre el poder” les acusacions del popular Juan Bautista Roselló i van respondre que “enfront d’aquest projecte d’interessos immobiliaris nosaltres presentem com a candidat una persona seriosa i qualificada que ofereix la probabilitat d’un canvi a Benissa”.

Vora 100 persones,
entre militants i simpatitzants dels 2 partits que formen la coalició CIBE-BLOC van voler conèixer el divendres passat 11 de maig la nova seu de la coalició situada al carrer Sant Nicolau, 44 dins de la Jornada de portes obertes que vàrem cel.lebrar. Un acte que va aprofitar perquè els integrants de la candidatura independent i nacionalista escoltarem consells, suggerències, idees i propostes per començar la campanya electoral, la nit va acabar amb una picadeta i un brindis entre tots els assistents per desitjar sort a la candidatura que encapçala Jaume Ortolà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?